Leg je lentetuin vast

Het voorjaar laat zich zien. Wie nu de tuin op orde maakt, heeft daar lang profijt van. Heerlijk genieten van mooie zonnige dagen. Probeer dit gevoel op foto vast te leggen. Voor jezelf, maar ook voor de toekomst. Mocht verhuizen een optie worden.

Blauwe luchten

Voorjaar: blauwe luchten steken prachtig af tegen bloeiende planten, bomen en bloemen. De wereld op zijn mooist. Vooral als je in de gelukkige omstandigheid bent dat deze situatie zich in jouw eigen tuin voordoet. Dat lokt gewoon uit om lekker te schoffelen, te planten, op te schonen of wijzigingen aan te brengen: nieuw tuinpad, vijver etc. Handen jeuken vaak.

Fotoboek

Mocht je hiermee in de weer gaan, vergeet er dan vooral geen foto’s van te maken. Niet alleen voor je eigen fotoboek, maar vooral ook om achter de hand te hebben, mocht er ooit een moment komen dat verhuizen een hoofdstuk in je leven gaat spelen.

Mistroostig

Op zo’n moment ben je misschien minder bezig met je tuin. Of is het eenvoudigweg herfst of winter en ziet je stukje grond er mistroostig uit. Dan wil je eventuele kopers laten zien hoe het ook kan. Het zou zomaar eens een verkoopargument kunnen zijn. 

Fototips

Een van de grootste verkoopmagneten is immers fotografie. De eerste kennismaking gaat meestal via internet. Staat er dan een mooie tuin in bloei bij, dan schrijf je verkoopsucces al snel met hoofdletters. Om goede foto’s te maken, hebben we hier een paar tips:

  • Maak foto’s het liefst met zonlicht in de ochtend of tegen de avond, dan is dit licht het mooist en ontstaat er een warme gloed;
  • Fotografeer niet tegen het licht in;
  • Probeer zo min mogelijk ‘storende’ elementen mee te nemen in de foto. Geen auto’s, geen kliko’s, geen ‘tijdelijke’ rommel en geen drukke wegen;
  • Zorg dat de ramen zijn gewassen en dus geen strepen laten zien als de zon er op reflecteert.

Tekstblok

Dit is een tekstblok. Je kunt deze tekst eenvoudig aanpassen in het beheergedeelte van je website.

Mocht je hierbij hulp nodig hebben kijk dan op ons help center.

Verkoper van Westerdijk 34
9

een open communicatie. tijdig bericht van een bezichtiging en snelle terugkoppeling na een bezichtiging. er werd goed rekening gehouden met onze wensen. overleg was helder en transparant.

Verkoper van Florijn 6 a
9

Goede duidelijke service. Goed bereikbaar bij vragen. Mooie foto presentatie . Klein kantoor dus ze kennen de klant.

Verkoper van Rietveen 80
9

Prettige ontspannen ongedwongen begeleiding, goed bereikbaar, direct contact, gaat goed achter zaken aan, komt afspraken na, op tijd bij afspraken.

Lees meer
Terug
Recent bekeken