Nieuws

Van het gas af!

De overheid wil dat onze energievoorziening in 2050 helemaal duurzaam is. Dit betekent onder andere dat we van het gas af moeten. Koken en verwarmen zullen dan op een andere manier moeten gebeuren. Bijvoorbeeld via elektriciteit of biogas.

Woonwensenlijstje samenstellen

Ooit wel eens nagedacht over hoe je in je huidige huis bent beland? Is dat een bewuste keuze geweest of ‘viel’ je als een blok voor de woning? Waarom verhuisde je eigenlijk? Vanwege die mooie woning of omdat andere omstandigheden daarom vroegen?

Rabobank verwacht opnieuw een piek in huizenprijzen

Het sentiment is al langer voelbaar, maar nu komt een bank met de cijfers: de huizenmarkt is op weg naar een nieuwe piek. De Rabobank meldt meer verkopen, hogere huizenprijzen en kortere verkooptijden. Lastige omstandigheden voor met name starters.

Tekstblok

Dit is een tekstblok. Je kunt deze tekst eenvoudig aanpassen in het beheergedeelte van je website.

Mocht je hierbij hulp nodig hebben kijk dan op ons help center.

Verkoper van Westerdijk 34
9

een open communicatie. tijdig bericht van een bezichtiging en snelle terugkoppeling na een bezichtiging. er werd goed rekening gehouden met onze wensen. overleg was helder en transparant.

Verkoper van Florijn 6 a
9

Goede duidelijke service. Goed bereikbaar bij vragen. Mooie foto presentatie . Klein kantoor dus ze kennen de klant.

Verkoper van Rietveen 80
9

Prettige ontspannen ongedwongen begeleiding, goed bereikbaar, direct contact, gaat goed achter zaken aan, komt afspraken na, op tijd bij afspraken.

Lees meer
Terug